Журналісту

Журналісту "России сегодня" заборонили в'їзд до Шенгену

Укрінформ
Влада Польщі заборонила російському журналісту Леоніду Свиридову в'їзд на територію Польщі та всіх держав-членів Шенгенської зони до грудня 2020 року. 

Про це повідомив адвокат журналіста Ярослав Хелстовський, інформує Польське радіо

"Влада Польщі заборонила позаштатному кореспондентові російського державного інформаційного агентства "Россия сегодня" Леоніду Свиридову в'їзд на територію Польщі та всіх держав-членів Шенгенської зони до грудня 2020 року. У постанові управління у справах іноземців про заборону на в'їзд Свиридову йдеться, що перебування кореспондента на території країни "порушує інтереси Республіки Польща", - наголосив адвокат.

Головний редактор агентства "Россия сегодня" Маргарита Симоньян повідомила, що Свиридов має намір судитися з польською владою. 

Нагадаємо, у жовтні 2014 року на прохання Агентства внутрішньої безпеки (ABW) МЗС Польщі відкликало акредитацію Леоніда Свиридова. У грудні 2015 року Свиридов був позбавлений посвідки на проживання в Польщі і покинув країну. У відповідь РФ видворила кореспондента польського видання Gazeta Wyborcza Вацлава Радзивиновича.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-