Суд прийняв позов Навального до Кисельова

Суд прийняв позов Навального до Кисельова

Документ
Укрінформ
Савьоловський суд Москви прийняв до провадження позов опозиціонера Олексія Навального про захист честі і гідності до ВГТРК, телеведучого Дмитра Кисельова та автора фільму "Ефект Браудера" Євгена Попова.

Про це Навальний повідомив у своєму блозі.

"Сьогодні у Савьоловському суді Москви нам ось такий папір видали. Так що відбудеться все-таки суд, незважаючи на те, що раніше у той же день, той же суддя написав, що фільм не зачіпає моїх прав. Нову позовну заяву він прийняв. Згідно з законом, ВГТРК, Кисельов і Попов будуть зобов'язані довести справжність всіх тих маячні і фальшивок, з яких створено "фільм", - пише Навальний.

Позивач та відповідачі повинні з'явитися в суд 19 травня.

Як повідомляв Укрінформ, 29 квітня суд відмовився прийняти позов Навального, заявивши, що в ньому не зазначено, у чому полягає порушення прав, свобод і законних інтересів позивача. Після цього політик направив у суд виправлену позовну заяву. Опозиціонер вимагає від ВГТРК, Кисельова і Попова представити докази, на підставі яких у фільмі "Ефект Браудера" його звинуватили в роботі на іноземні спецслужби. З вимогою перевірити ці твердження Навальний також звернувся у ФСБ Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-