Керрі у Женеві віддячив лікарям, які рятували його рік тому після аварії

Керрі у Женеві віддячив лікарям, які рятували його рік тому після аварії

Укрінформ
Державний секретар США Джон Керрі під час візиту до Женеви, де перебував для переговорів щодо ситуації в Сирії, знайшов у своєму графіку час подякувати лікарям, які врятували його майже рік тому після аварії на велосипеді.

Про це він написав у своєму офіційному твіттер-акаунті.

"Вперше в Женеві після моєї велосипедної аварії, вдячний за можливість подякувати першим людям, які надали мені допомогу", - зазначив глава Державного департаменту США, розмістивши при цьому відповідну фотографію.

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці травня минулого року Джон Керрі, відомий своїм захопленням велоспортом, впав з велосипеда біля французького міста Сьонзе та був терміново доставлений гелікоптером до швейцарської лікарні. Тоді він брав участь у вирішальних переговорах з питань ядерної програми Ірану, які проходили у Швейцарії.

Нинішній візит глави Держдепу до Швейцарії був пов'язаний із загостренням ситуації в Сирії. Він провів ряд зустрічей з цього питання у Женеві з представниками Йорданії, Саудівської Аравії і ООН. Крім того, у його графіку були переговори по телефону з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим, а також зустріч з персоналом Посольства США у Швейцарії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-