Глава Пентагону проведе в Німеччині нараду антиІДІЛівської коаліції

Глава Пентагону проведе в Німеччині нараду антиІДІЛівської коаліції

Укрінформ
Глава американського оборонного відомства Ештон Картер на початку наступного тижня проведе в Німеччині зустріч з колегами з країн коаліції, яка веде боротьбу з ІДІЛ.

Про це кореспондентові Укрінформу в ФРН повідомили з штаб-квартири Командування США в Європі.

"Міністр оборони Ештон Картер здійснить візит до Німеччини 2-4 травня для того, щоб оголосити про зміни в процедурі управління для Командування США в Європі (EUCOM), а також проведе зустріч з міністрами оборони країн, які ведуть боротьбу проти ІДІЛ у рамках коаліції", - повідомив офіцер по зв'язках з громадськістю Девід С. Вестоувер.

Зустріч, як і попередні зустрічі глав військових відомств країн коаліції в Парижі і Брюсселі, "дозволить міністрам дати оцінку нинішньому стану кампанії, отримати деталі останніх кроків США щодо прискорення поразки ІДІЛ, позначити додаткові можливості, які коаліції можуть знадобитися в майбутньому".

Церемонія представлення нового командувача EUCOM, генерала армії США Кертіса Скапарротті, який змінить на цій посаді генерала ВПС США Філіпа Брідлава, відбудеться 3 травня в казармах у Штуттгарті. Крім Картера, на ній очікують голову Об'єднаного комітету начальників штабів США Джозефа Данфорда.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-