Польща заборонила

Польща заборонила "Нічним вовкам" Путіна проїзд країною

Укрінформ
Варшава заборонила байкерам мотоклубу "Нічні вовки", які підтримують агресивну політику президента РФ Володимира Путіна, проїзд по території Польщі з мотопробігом на честь перемоги у Другій світовій війні під назвою "Шляхами перемоги".

Цю інформацію підтвердили варшавському кореспондентові Укрінформу в МЗС Польщі.

"Так, "Нічним вовкам" заборонено в’їзд до Польщі", - повідомили агентству у прес-службі польського зовнішньополітичного відомства.

Глава МЗС Польщі Вітольд Ващиковський поінформував РАР, що польська сторона передала російській ноту у цій справі. Він додав, що підставою для заборони стали "положення нормативних документів, що стосуються безпеки".

За інформацією російських ЗМІ, до МЗС РФ з цього приводу вже викликано польського посла в Москві Катажину Пелчинську-Наленч. Самі байкери назвали рішення польської влади "абсурдним".

Російський націоналістичний байкерський клуб "Нічні вовки" у п’ятницю вирушив з Москви з мотопробігом країнами Європи, який мав символічно завершитися 9 травня у Берліні. Мотопробіг "Шляхами перемоги" мав проходити за маршрутом Москва-Мінськ-Брест-Варшава-Вроцлав-Брно-Братислава-Відень-Мюнхен-Прага-Таргау-Берлін. Байкери Путіна мали перетнути білорусько-польський кордон 1 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-