Російські ВПС розбомбили шпиталь у Сирії: 30 загиблих

Російські ВПС розбомбили шпиталь у Сирії: 30 загиблих

Відео
Укрінформ
В результаті чергового авіанальоту РФ на утримуване сирійською опозицією місто Алеппо загинули не менш як 30 осіб, поранення отримали 62 людини. Ракети потрапили у шпиталь Аль-Кудс в районі Аль-Суккарі.

Про це повідомляє Anadolu.

«Щонайменше 30 осіб було вбито та 62 отримали поранення у середу, коли російський військовий літак влучив у польовий шпиталь Аль-Кудс в районі Аль-Соккари міста Алеппо», - заявив офіційний представник цивільної оборони в Алеппо Ібрагім Хадж Ібрагім, додавши, що серед загиблих – медичний персонал, жінки та діти.

Зазначається, що серед загиблих - доктор Васем Мааз, один з кількох педіатрів, що залишилися на все місто. Рятувальники розбирають завали будівель і побоюються, що під ними можуть бути поховані десятки людей.

За даними Al Jazeera, тільки від минулої п'ятниці в Алеппо внаслідок нальотів російсько-сирійських ВПС вбито понад сто осіб.

Представники ООН відреагували на чергову атаку сил місцевого диктатора Башара Асада і його російських союзників заявою про можливий зрив хиткого перемир'я в охопленій громадянською війною країні.

"За останні 48 годин рахунок жертв збільшується в середньому на одну людину кожні 25 хвилин. Кожні 13 хвилин один сирієць отримує поранення", - розповів представник організації в Сирії Стеффан де Містура.

Фото: Halit Suleyman

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-