У Росії вбили родину екс-голови поліції, дівчинка в комі

У Росії вбили родину екс-голови поліції, дівчинка в комі

Укрінформ
У Самарській області знайшли вбитими заступника начальника штабу ГУВС області з родиною.

Про це повідомляє Слідчий комітет Росії.

"Сьогодні вранці в одному з будинків у селі Івашівка Сизранського району Самарської області виявлено тіла трьох чоловіків і трьох жінок з ознаками насильницької смерті. Серед загиблих - заступник начальника штабу ГУВС Самарської області і його родичі. З місця події в лікарню з травмами у важкому стані доставлена дівчинка 2009 року народження", - йдеться у повідомленні.

Як передає РІА «Новости», семирічну дівчинку госпіталізували в центральну міську лікарню Сизрані. Зараз вона в реанімації в комі. Дівчинка отримала тупу травму живота, закриту черепно-мозкова травму і перелом кісток основи черепа.

Як пишуть російські ЗМІ, колеги вбитого - колишнього глави поліції Сизрані, нині заступника начальника штабу ГУВС Самарської області Андрія Гошта - не вважають, що це було збройне пограбування. На їхню думку, розправу над ним вчинили представники кримінальних кіл, з якими він вів боротьбу перебуваючи на посаді.

Попередньо, злочинці увірвалися в будинок Гошта. Вбивці забивали людей молотками і шматками арматури. Від отриманих травм помер Гошт, його дружина, батьки, брат, дружина брата.

СК Росії за фактом виявлення тіл шістьох осіб і важкого поранення малолітньої порушено кримінальну справу.

Фото: vvs-syzran.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-