В Олланда та Саркозі - найнижчі президентські рейтинги

В Олланда та Саркозі - найнижчі президентські рейтинги

Опитування
Укрінформ
Дев’ять з десяти французів або 87% опитаних громадян не довіряють чинному президенту Франції Франсуа Олланду і не бажають його переобрання, у той час, як повернення у президентське крісло його політичного суперника Ніколя Саркозі не бажає 65% французьких мешканців.

Такі результати соціологічного дослідження оприлюднила у четвер у Франції соціологічна служба Elabe на замовлення телеканалу  BFM-TV, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Майже дев'ять з десяти французів - 87% опитаних, вважають діяльність президента Франції Франсуа Олланда негативною, в той час як 65% з них вважають, що Ніколя Саркозі мало, що би зробив краще на його місці», - йдеться у дослідженні.

Більша половина (47%) респондентів, хто виступає проти французького лідера, вважають його роботу «дуже негативною», 40% - просто «негативною», лише 13% французів оцінюють діяльність Олланда позитивною, а 12% - «задовільною». Голоси на користь колишнього президента Ніколя Саркозі у цьому контексті розділилися на 35% (дуже негативно), 30% (негативно) і 35%, вважає, що той зміг би ефективніше працювати за свого конкурента.

Нагадаємо, що Франсуа Олланд та Ніколя Саркозі не приховують своїх намірів балотуватися у президенти Франції у 2017 році. Проте їхню долю як кандидатів у президенти мають вирішити загальнопартійні праймеріз, заплановані у Франції на осінь цього року.

Фото: БГНЕС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-