США приймуть ще 10 тис. біженців попри невдоволення в суспільстві

США приймуть ще 10 тис. біженців попри невдоволення в суспільстві

Укрінформ
Адміністрація США послідовно добиватиметься заявленої президентом Бараком Обамою мети щодо прийняття 10 тис. біженців із Сирії в нинішньому фінансовому році.

З відповідною заявою виступив у вівторок під час брифінгу в Державному департаменті США речник відомства Джон Кірбі, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Ми маємо мету щодо 10 тис. (біженців – ред.), поставлену перед нами. Ми прагнемо досягнути її", - зазначив представник зовнішньополітичного відомства США.

Він підкреслив, що на цьому напрямі працює не тільки Держдепартамент.

"Йдеться про міжвідомчі зусилля, у тому числі із залученням Міністерства національної безпеки, а також деяких правоохоронних органів і розвідувального співтовариства. Я маю на увазі, що це зусилля всього уряду, і ми всі віддані досягненню цієї мети", - підкреслив Кірбі.

Він також наголосив, що критика політичних опонентів не може вплинути на прийняте рішення за цією програмою. Водночас, підкреслив речник, процедура легалізації біженців містить високий рівень перевірок та триває від 18 до 24 місяців, що забезпечує необхідний рівень безпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-