Молдові заважають російські санкції, а не асоціація з ЄС - Лянке

Молдові заважають російські санкції, а не асоціація з ЄС - Лянке

Укрінформ
Колишній прем'єр-міністр Молдови, лідер Європейської народної партії Юріє Лянке назвав заклики голови Партії соціалістів Ігоря Додона про денонсацію Угоди про асоціацію з ЄС безглуздими й безвідповідальними.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Молдові.

"Не можу знати, чи розуміють автори заяв про необхідність денонсації Угоди про асоціацію сенс своїх закликів. Та пробачать мені недипломатичний лексикон, але подібні заяви безглузді, утопічні й безвідповідальні. Хотів би нагадати, що економіка Молдови страждає не від Угоди про Зону вільної торгівлі з ЄС, як заявляють деякі партійні лідери, а від російських санкцій і ембарго, і від відсутності конкурентоспроможності молдавської продукції", - підкреслив Лянке в інтерв'ю радіостанції "Вільна Європа".

Екс-прем'єр висловив у зв'язку з цим співчуття, що лідери соціалістів використовують подібні заяви з єдиною метою - маніпулювати громадською думкою.

Лянке з подивом поставився й до іншої заяви соціалістів: з одного боку вони виступають за денонсацію Угоди про асоціацію, але з іншого - вільний візовий режим з ЄС має залишатися у силі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-