Літак РФ скинув

Літак РФ скинув "гуманітарні" боєприпаси терористам ІДІЛ

Укрінформ
Російський військово-транспортний літак у понеділок скинув на парашутах боєприпаси сирійським урядовим військам в районі міста Дейр аз-Зор та його аеропорту на сході країни.

Водночас, два парашута з ящиками боєприпасів впали на підконтрольній терористам території, повідомило так зване “інформагентство “Аамак”, яке вважається наближеним до ІДІЛ.

“Сьогодні (у понеділок, 28 березня - ред.), російський транспортний літак скинув декілька парашутів з військовими поставками для взятих в облогу військ сирійського режиму у місті Дейр аз-Зор та його аеропорту. Два парашути приземлилися у підконтрольному ІДІЛ районі Дулі, південніше аеропорту”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що кожен з парашутів спускав близько 150 танкових та артилерійських боєприпасів всередині дерев'яних ящиків. При зіткненні із землею ящики розбилися.

При цьому “Аамак” вказує на те, що російське пропагандистське агентство “ТАСС” повідомляло у понеділок про те, що у взятий в облогу Дейр аз-Зор було скинуто 30 тон “гуманітарної допомоги”.

Поруч з цим, рупор ісламських бойовиків повідомляє, що російські військові брали активну участь у наземній наступальній операції військ режиму Асада в районі Пальміри. Згідно з “Аамак”, під час боїв було вбито щонайменше 6 військових з РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-