Терористична мережа, що вчинила атаки у Брюсселі й Парижі,

Терористична мережа, що вчинила атаки у Брюсселі й Парижі, "у процесі знищення" - Олланд

Укрінформ
Президент Франції Франсуа Олланд заявив, що мережа бойовиків, яка стоїть за нападами у Брюсселі і Парижі, перебуває "у процесі знищення".

За його словами, французька і бельгійська влада досягли успіху в пошуках і затриманні підозрюваних, але застеріг, що загроза терору ще не зникла.

"Ми знаємо, що існують й інші мережі. Попри те, що мережа, яка стоїть за терактами в Парижі і Брюсселі, перебуває у процесі знищення, загроза все ще є", - наводить його слова Reuters.

Як повідомляв Укрінформ, 22 березня у брюссельському міжнародному аеропорті «Завентем» було здійснено два вибухи. Також у вівторок вибух пролунав на станції метро «Маелбек» у центрі бельгійської столиці. У результаті двох терактів загинула 31 людина, 316 отримали поранення.

Під час останніх рейдів бельгійська поліція арештувала трьох людей у зв'язку з нападами, які сталися у Брюсселі у вівторок.

Бельгія може направити винищувачі F-16 до складу міжнародної коаліції у боротьбі з "Ісламською державою". Про це заявив прем’єр-міністр країни Шарль Мішель за результатами зустрічі з державним секретарем США Джоном Керрі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-