Поліція Бельгії припускає існування четвертого терориста - ЗМІ

Поліція Бельгії припускає існування четвертого терориста - ЗМІ

Укрінформ
У розслідуванні терористичних актів учора у Брюсселі, поліція припускає існування четвертого терориста та його участь у трагічних подіях.

Про це повідомляє Daily Mail з посиланням на джерела у прокуратурі 

«Поліція сьогодні намагається встановити четвертого нападника, що брав участь в терактах у Брюсселі», - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, за версією прокуратури, один з братів ель-Бакрауї, як спочатку вважали, підірвав себе в аеропорту, а насправді він був зловмисником, який вчинив теракт на станції метро.

«Це означає, що один з підозрюваних, якого бачили в аеропорту перед вибухами, є поки ще невпізнаним бойовиком», - повідомили правоохоронці.

За їхніми даними, цього чоловіка видно на записі камер спостереження зліва, коли він штовхає перед собою візок з багажем в зоні реєстрації терміналу, і раніше його ідентифікували як Халіда ель-Бакрауї. Але тепер слідчі довели, що він загинув на станції метро.

Також у слідства існує версія, що Халід ель-Бакрауї все ж таки був в аеропорту, але залишив його до вибуху та через 79 хвилин здійснив теракт в метро.

Влада Бельгії офіційно визнала двох братів Халіда і Ібрагіма ель-Бакрауї винними у терактах у Брюселі. Заповіт одного з них знайшли на комп'ютері, що лежав у смітнику в аеропорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-