Жириновський заявив, що Росії «вигідні теракти в Європі»

Жириновський заявив, що Росії «вигідні теракти в Європі»

Відео
Укрінформ
Скандальний російський політик, лідер ЛДПР Володимир Жириновський в ефірі каналу "Россия" прокоментував криваві теракти, які прогриміли у вівторок в Брюсселі.

Про це передає «Беларуская Свабода».

"Теракти зараз йдуть в Європі, і будуть іти по всій. І нам це вигідно. Нехай вони там гинуть", - заявив політик, підкресливши, що Росія – це не Європа.

Раніше ЗМІ зазначали, що трагедією у Брюсселі Росія скористалася, щоби знову заявити - без них тероризм не перемогти. Усі коментарі офіційних осіб Росії різного рівня були на кшталт: давайте дружити, інакше усіх наздожене терористична біда.

Нагадаємо: низка терактів сталася у Брюсселі вранці 22 березня. За останніми даними, загинуло 34 людини. Відповідальність за напади на себе взяло терористичне угруповання "Ісламська держава".

Жириновський має російські високі державні нагороди, зокрема, орден Невського минулоріч йому вручив президент РФ Володимир Путін.

Крім того, у "скарбниці" в Жириновського ордени "За заслуги перед Отечеством" III ступеня - "за заслуги в законотворчій діяльності та розвитку російського парламентаризму" - і "За заслуги перед Отечеством» IV ступеня - "за активну участь в законотворчій діяльності та багаторічну плідну працю".

Також Жириновському в 2008 році вручили орден Почета - "за заслуги в законотворчій діяльності, зміцненні і розвитку російської державності".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-