Президент США ступив на кубинську землю вперше з 1928 року

Президент США ступив на кубинську землю вперше з 1928 року

Укрінформ
Барак Обама розпочав історичний візит на Кубу як перший діючий президент США, який ступив на кубинську землю після 1928 року.

Його літак приземлився в столичному аеропорту близько 5-ї години вечора за місцевим часом, передає центральний американський телеканал CNN.

"Обама вийшов з президентського літака з парасолею, оскільки в цей час на злітній смузі падав дощ", - зазначає телеканал. На кадрах, які супроводжують повідомлення, видно, що Барак Обама прибув на Кубу разом із сім'єю.

На своєму твітер-акаунті американський президент написав привітання іспанською та зазначив, що з нетерпінням чекає зустрічі з кубинським народом.

Першим пунктом програми перебування американського президента в кубинській столиці запланована його зустріч з персоналом Посольства США в Гавані, яке нещодавно відновило свою роботу, зазначає телеканал.

Як повідомляв Укрінформ, президент США планує провести переговори з кубинським лідером Раулем Кастро, зустрітися з керівниками кубинських підприємств і представниками громадянського суспільства та виступити в прямому ефірі місцевого телебачення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-