Канада в ООН пропагуватиме права жінок

Канада в ООН пропагуватиме права жінок

Укрінформ
Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо відвідає штаб-квартиру ООН, аби пропагувати гендерну рівність та турботу про екологію.

Про це повідомили у офісі прем’єр-міністра, передає кореспондент Укрінформу.

«Під час зустрічі із Генеральним секретарем ООН, прем’єр-міністр висловить бажання Канади грати позитивну, конструктивну роль у світі та вносити вагомий внесок у вирішення різноманітних проблем, зокрема зміни клімату, дотримання принципу різноманітності та прав людини і підтримки міжнародних миротворчих операцій», - розповіли у офісі прем’єра.

Сам Джастін Трюдо наголосив, що за допомогою ООН працюватиме над просування гендерної рівності у всьому світі.

«Канада залишатиметься активним учасником дискусій щодо прав жінок та необхідності досягнення гендерної рівності. За допомогою багатосторонніх майданчиків, на кшталт ООН, ми спільно працюватимемо над просуванням гендерної рівності по всьому світу, особливо для найбідніших та найвразливіших. Все людство отримає вигоду, коли жінки та дівчата матимуть рівний доступ до прав та можливостей, що дозволять їм реалізувати свій потенціал», - сказав Трюдо.

Прем’єр-міністр також зустрінеться із провідними підприємцями з метою залучення інвестицій до Канади, «що створять добре оплачувані робочі місця, посилять середній клас та приведуть до тривалого дружнього до екології економічного зростання».

Нагадаємо: візит глави уряду Канади до Нью-Йорку заплановано на 16-17 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-