США спростували інформацію, що не діляться з РФ даними про загибель Лєсіна

США спростували інформацію, що не діляться з РФ даними про загибель Лєсіна

Укрінформ
Американське слідство забезпечило необхідною інформацією російську сторону щодо розслідування загибелі в Вашингтоні колишнього глави "Газпром медіа" Михайла Лєсіна.

Про це зазначив речник Державного департаменту США Джон Кірбі після того, як напередодні російська сторона заявила про відсутність таких даних, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Наскільки я розумію, столичне управління поліції продовжує розслідування цієї справи. Вони забезпечили передачу інформації російському уряду. Ми, у Держдепартаменті, намагаємося забезпечити можливість такого спілкування, і продовжимо робити це відповідним чином", - підкреслив представник держдепу.

Водночас Кірбі відмовився обговорювати деталі кримінального розслідування щодо причин загибелі екс-високопосадовця з Росії. Він зауважив, що це перебуває в компетенції Вашингтонської поліції, яка веде розслідування.

Як повідомляв Укрінформ, один із засновників сучасної пропагандистської структури в РФ Михайло Лєсін у листопаді минулого року був знайдений мертвим у кімнаті готелю в центрі Вашингтона. Втім лише зараз стали відомі факти, що він помер внаслідок "тупої травми голови". Водночас, судмедексперти не дійшли висновку, чи були травми отримані в результаті злочину, нещасного випадку або інших дій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-