Керрі відправляється в турне для вирішення сирійського питання

Керрі відправляється в турне для вирішення сирійського питання

Укрінформ
Глава Державного департаменту США Джон Керрі у п'ятницю розпочне міжнародне турне для обговорення, в тому числі, врегулювання ситуації в Сирії, під час якого відвідає Саудівську Аравію і Францію.

Про це повідомив у четвер офіційний представник Держдепартаменту США Марк Тонер, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Держсекретар США Джон Керрі перебуватиме 11 березня в місті Хафар Ель Батин, на півночі Саудівської Аравії, де зустрінеться з високопоставленими урядовцями для обговорення різних тем, у тому числі, зусиль щодо врегулювання кризи в Сирії та Ємені, а також інших питань регіональної безпеки" , - зазначив Тонер.

Наступного дня Джон Керрі розпочне візит до французької столиці.

"12-13 березня держсекретар Керрі перебуватиме в Парижі, де зустрінеться з міністром закордонних справ Франції Жаном-Марком Еро, а також з главою МЗС Великобританії Марком Філіпом Хаммондом, главою МЗС Німеччини Франком-Вальтером Штайнмайєром, італійським міністром закордонних справ Паоло Джентілоні, а також високим представником ЄС Федерікою Могеріні для обговорення широкого кола регіональних і глобальних питань", - поінформував Тонер.

Очікується, що головною темою зустрічі глав закордонних відомств у Парижі стане обговорення ситуації в Сирії перед майбутньою зустріччю в Женеві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-