Озброєні злодії пограбували паризьку ювелірку «Шопард»

Озброєні злодії пограбували паризьку ювелірку «Шопард»

Укрінформ
Двоє злодіїв, озброєних пістолетом та гранатою, увірвались до ювелірної крамниці «Шопард» на Вандомській площі у центрі Парижа і пограбували її.

У столиці оголошено план «Перехоплення», сума збитків крамниці не повідомляється, інформує власний кореспондент Укрінформу у Франції.

«Близько 13:40 (за Києвом), під час обідньої перерви два грабіжники увійшли в магазин і розмахуючи автоматичним пістолетом і гранатою пограбували ювелірну крамницю «Шопард» на Вандомській площі», - повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

Пограбування тривало від 5 до 10 хвилин. За даними свідків, один чоловік виглядав на 25 років, інший – на 40 років. Вони діяли не криючись. Після пограбування адміністрація магазину викликала поліцію. Квартал миттєво оточила поліція, але затримати злодіїв не вдалося.

У грудні минулого року, злодії вже грабували ювелірну крамницю «Шопард», що розташована поряд з Єлисейським палацом – резиденцією французького президента. Сума вкраденого перевищила 1 млн євро.

Нагадаємо, упродовж останніх 7-ми місяців на Вандомській площі сталося 5 пограбувань. Сума збитків сягає 42 млн євро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-