У Чечні - масова бійка у військовій частині. У Шойгу відмахнулися: битовуха

У Чечні - масова бійка у військовій частині. У Шойгу відмахнулися: битовуха

Відео
Укрінформ
Масова бійка військових сталася в одній з військових частин, розташованих у Чеченській Республіці. У Міноборони заявили про "битовуху".

Про це повідомили у прес-службі Південного військового округу, передає РІА Новости.

"Бійка між військовими у селі Хорта у Південному військовому окрузі сталася на побутовому ґрунті, постраждалих немає", - йдеться в повідомленні.

На місці події працює комісія ПВО разом з правоохоронними органами. Військовослужбовці, які допустили правопорушення, будуть притягнуті до відповідальності.

Бійку спровокували двоє контрактників. "За них заступилися інші військовослужбовці. В результаті бійки ніхто з військовослужбовців травм не отримав", — додали в прес-службі ЮВО.

Глава Чечні Рамзан Кадиров розповів, що бійка у селі Хорта сталася через лайку одного з військових у присутності жінки.

"Початок конфлікту поклав інцидент, що мав місце ще 23 лютого. Один з військовослужбовців зробив зауваження іншому за яскраво виражені нецензурні висловлювання у присутності жінки-кухаря. Це переросло у з'ясування стосунків. Командування частини своєчасно не врегулювало обстановку. Достовірно відомо, що розмови про участь у бійці цивільних осіб, не відповідають дійсності", — сказав він.

Кадиров також запевнив, що "немає ніяких підстав говорити про те, що сварка відбулася на ґрунті міжнаціональної неприязні".

Увага: ненормативна лексика

Фото: ТАСС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-