Медведєв засекретив антикризові витрати

Медведєв засекретив антикризові витрати

Укрінформ
Уряд Росії засекретив відомості про витрати на антикризовий план у 2015 році.

Про це пише газета "Вєдомості", у розпорядженні якої опинився звіт уряду про виконання антикризового плану в 2015 році.

На 1508 сторінках документу, направленого у Держдуму (19 глав і 56 таблиць), перераховано заходи з підтримки економіки. Відомостей про загальні витрати на антикризовий план у документі немає - їх упаковано в окреме застосування з грифом "для службового користування".

"Чом би й ні", - відповів федеральний чиновник на запитання, чому ці дані вирішено закрити. Немає у направленому у Держдуму звіті й оцінок ефективності антикризових заходів і витрат бюджету. Прес-секретар прем'єр-міністра Наталія Тимакова заявила у зв'язку з цим, що "не справа уряду давати оцінки".

За попередніми даними Рахункової палати, на 1 січня 2016 року з перерахованих у переліку заходів уряд виконав біля третини, 30 пунктів (чи 50%) виконано частково, 23% не виконано зовсім.

Спочатку антикризовий план на минулий рік оцінювався у 2,3 трильйона рублів. 750 мільярдів рублів планувалося направити на заходи по боротьбі з кризою цього року, проте напередодні газета "Комерсант" повідомляла, що в Мінфіні вже говорять про брак коштів в антикризовому фонді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-