ФБР може провести ще одну серію арештів на конгресі ФІФА - ЗМІ

ФБР може провести ще одну серію арештів на конгресі ФІФА - ЗМІ

Укрінформ
Напередодні виборів нового президента ФІФА під час конгресу організації у Цюріху ФБР може провести чергову серію арештів чиновників Міжнародної федерації футболу. 

Про це повідомляє The Daily Mail

"На конгресі зберуться представники всіх 209 національних асоціацій-членів ФІФА, і це надасть ФБР хорошу можливість для проведення рейду і чергової серії арештів", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, Міжнародна федерація футбольних асоціацій (ФІФА) 26 січня затвердила фінальний перелік п'яти кандидатів на вибори президента організації. 

До проведення передвиборної кампанії допущені принц Алі бін аль-Хусейн (Йорданія), шейх Салман бін Ібрагім аль-Халіфа (Бахрейн), Джанні Інфантіно (Італія і Швейцарія), Токіо Сексвале (ПАР) і Жером Шампань (Франція).

Вибори президента ФІФА відбудуться 26 лютого в Цюриху.

Нагадаємо, наприкінці вересня 2015 року органи юстиції Швейцарії відкрили справу проти глави ФІФА Йозефа Блаттера за підозрою в тому, що він незаконно переказав два мільйони швейцарських франків Платіні в 2011 році. 21 грудня арбітражна палата комітету з етики ФІФА відсторонила Блаттера і Платіні від футболу на вісім років.

Фото: ФІФА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-