Ймовірний організатор вбивства Нємцова вивіз свою сім'ю з Чечні - ЗМІ

Ймовірний організатор вбивства Нємцова вивіз свою сім'ю з Чечні - ЗМІ

Укрінформ
Руслан Мухудінов, який оголошений в розшук за вбивство Бориса Нємцова, вивіз з республіки свою сім'ю.

Як розповіло «Росбалту» джерело, знайоме з ситуацією, незабаром після розстрілу Нємцова Мухудінов вилетів з Чечні до ОАЕ. Однак потім знову повернувся в республіку. Але, схоже, тільки для того, щоб забрати сім'ю.

«Під час повернення Руслана кудись поїхала його молода дружина, мабуть, він забрав її з собою. Будинок його давно стоїть порожній, — розповів співрозмовник агентства, знайомий з ситуацією. Інше джерело «Росбалта» повідомило, що колись Мухудінов займався "невеликим бізнесом", справи у нього спочатку йшли непогано, він зумів накопичити кошти на придбання квартири в одній із зарубіжних країн.

У підсумковому обвинувальному висновку слідчого комітету росії РФ йдеться, що організаторами вбивства Бориса Нємцова є боєць чеченського батальйону «Північ» внутрішніх військ МВС РФ Руслан Мухудінов і «інші невстановлені слідством особи», нагадує РБК. У ролі виконавців - Заур Дадаєв, Анзор і Шадід Губашеви, Темірлан Ескерханов, Беслан Шаванов і Хамзат Баха. "В якості винагороди їм була запропонована сума не менше 15 млн руб.", вважають слідчі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-