У США через хуртовину аварія з 50 автівками - троє загиблих, 40 поранених

У США через хуртовину аварія з 50 автівками - троє загиблих, 40 поранених

Фото, відео
Укрінформ
В американському штаті Пенсільванія внаслідок масштабного ДТП за участю 50 автомобілів загинули три людини і постраждали десятки.

Про це повідомляє ВВС.

«40 осіб були госпіталізовані, ще 70 доставлені під тимчасовий притулок. Три людини перебувають у критичному стані», - повідомили в медичному центрі Університету Пенсільванії.

Аварія сталася в 120 км на північний захід від Філадельфії. Купа понівечених автомобілів перегородила три смуги. Очевидці повідомляли, що всередині машин можуть залишатися люди.

Автомобілі зіткнулися при поганих погодних умовах: поєднання хуртовини та ожеледиці. За словами очевидців події, погода різко змінилася перед аварією, через що видимість стала практично нульовою.

"Раптом почався сніг, і все затягнуло білою імлою. Машина попереду нас просто зникла", - розповіла NBC News водій Ешлі Фішер. Свою машину вона зупинила, але на її очах кілька автомобілів зіткнулися на слизькій дорозі.

Метеорологічні служби рекомендували жителям північно-східних регіонів США не залишати свої оселі через "небезпечні для життя температури".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-