У Москві знову мітинг

У Москві знову мітинг "іпотечників" - з ОМОНом і затриманнями

Укрінформ
Біля будівлі Центробанку на Неглинній вулиці в Москві співробітники правоохоронних органів почали затримувати валютних "іпотечників", які влаштували акцію протесту. 

Про це повідомляє телеканал "Дождь".

Валютні "іпотечники" також перекрили вулицю Неглинну.

До будівлі Центробанку після початку акції протесту приїхали кілька автоказів, туди поліцейські занесли непритомну жінку Затримали також і координатора акції.

Загалом біля Банку Росії зібралися близько ста людей. В результаті поліція затримала чотирьох осіб. Після цього акція завершилася.

Акції «іпотечників» проходять практично щодня. Вони проводяться у відділеннях та офісах різних банків. Позичальники вимагають перерахувати кредити за курсом ЦБ на 1 жовтня 2014 року - 39,39 рублів за долар і 49,98 рублів за євро. З такою рекомендацією звертався до банків ЦБ, проте пропозиція не була обов'язковою.

У вівторок, 2 лютого, "іпотечники" намагалися прорватися в головний офіс "Райффайзенбанку" на Смоленській-Сінній площі в Москві. Тоді на акції були близько 40 людей. Спочатку вони зібралися біля будівлі банку, вимагаючи зустрічі з керівництвом. Їх відігнала поліція, яка вимагала припинити несанкціоновану акцію. Після цього мітингувальники перемістилися до іпотечного центру, вхід в який перекрили співробітники охорони. Між охороною і мітингарями сталася бійка.

Фото: svopi.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-