Держдеп офіційно підтвердив наявність секретних файлів у особистому листуванні Клінтон

Держдеп офіційно підтвердив наявність секретних файлів у особистому листуванні Клінтон

Укрінформ
В особистій поштовій скриньці екс-державного секретаря США Гіларі Клінтон, яка зараз веде боротьбу за президентське крісло, знайдено 22 документи, які містять "цілком таємні" відомості.

Це підтвердив під час брифінгу в п'ятницю в Вашингтоні речник Державного департаменту США Джон Кірбі, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Приблизно о 19-й годині (за часом по Вашингтоном – ред.) Державний департамент опублікує онлайн приблизно 1 тис. додаткових сторінок з почтової скриньки колишнього державного секретаря Гіларі Клінтон",- зазначив Кірбі на початку брифінгу.

Водночас він зауважив, що Державний департамент у п'ятницю поширив через інформагентство АР інформацію про те, що серед листів Клінтон на приватній поштовій скриньці було знайдено 22 документи із засекреченою інформацією. Втім, за його словами, їх зміст не буде опублікований.

"Ми можемо підтвердити, що сьогодні ввечері, в рамках щомісячних публікацій листів колишнього держсекретаря Клінтон на виконання Закону про свободу інформації, Державний департамент не буде публікувати сім поштових листувань, де були знайдені 22 документи обсягом 37 сторінок", - зауважив представник зовнішньополітичного відомства США.

Він підкреслив, що на прохання розвідувального співтовариства ці документи відкореговані, оскільки вони "містять інформацію категорії "цілком таємно".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-