Навіщо Штати

Навіщо Штати "розвалюють" Росію - версія Радбезу РФ

Укрінформ
Секретар Ради безпеки РФ Микола Патрушев назвав Росію «самодостатньою країною» і пояснив, чому вона не розпадеться, як Радянський Союз.

Про це він заявив в інтерв'ю «Московскому комсомольцу».

«Росія - самодостатня країна, яка цілком може сама себе забезпечити. СРСР, до речі, розпався зовсім не через проблеми в економіці. Лідери СРСР просто розгубилися. Вони не розуміли, що і як їм треба було робити, не бачили шляхів вирішення проблем країни. Керівництво СРСР не брало на себе відповідальність. Нинішнє керівництво Росії не раз доводило, що політична воля у нього є і воно здатне зберегти і укріпити конституційний устрій, суверенітет і територіальну цілісність держави», - вважає Патрушев.

Він також звинуватив США в прагненні максимально ослабити Росію і добитися її розпаду: «Це відкриє Сполученим Штатам доступ до багатющих ресурсів, якими, на їх думку, Росія володіє незаслужено».

За словами російського економіста Сергія Алексашенка, компанія Apple самотужки за свій річний чистий прибуток може скупити чверть річного обсягу російського експорту нафти, нафтопродуктів і газу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-