Сніговий шторм пішов зі сходу США, спричинивши загибель 37 людей

Сніговий шторм пішов зі сходу США, спричинивши загибель 37 людей

Укрінформ
Потужний сніговий шторм, який охопив напередодні більшу частину східного узбережжя США, минув свою активну фазу, забравши життя, в загальній кількості, 37-ми людей.

Влада на місцях докладає додаткові можливості для ліквідації наслідків стихії, передає власний кореспондент Укрінформу в Вашингтоні.

"Щонайменше 37 осіб загинули під час шторму, чверть мільйона користувачів були відрізані від електропостачання, на дорогах зареєстровано сотні аварій", - констатував у понеділок погодний веб-сайт The Weather Chanel.

Як повідомляють місцеві служби, в основному люди загинули від переохолодження на дорогах. Також мали місце фатальні випадки з особами, які були залучені до прибирання снігових заметів.

За інформацією метеорологів, середній рівень снігових опадів у американській столиці сягнув 76 см. Найвищий рівень - 102 см - був зафіксований в сільській місцевості Західної Вірджинії.

У самому Вашингтоні та прилеглих районах розчищені головні автомагістралі, щоправда на більшості доріг доступні для пересування лише вузькі проїзди для в одну-дві лінії.

На ліквідацію наслідків стихії місцевій владі знадобиться кілька днів, а поки на вівторок та середу скасовані заняття в школах. Столичний метрополітен, який на вихідні був вимушений закрити рух, пообіцяв повністю відновити сполучення у вівторок.

Місцева влада закликає городян використовувати здебільшого громадський транспорт, щоб зменшити ризики заторів на дорогах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-