Літак Лондон-Стокгольм екстрено сів через загрозу вибуху

Літак Лондон-Стокгольм екстрено сів через загрозу вибуху

Укрінформ
Літак "Скандинавських авіаліній", що здійснював рейс з Лондона до Стокгольма, був перенаправлений в аеропорт "Ландветтер" поблизу Гетеборга після отримання повідомлення про загрозу вибуху.

Про це повідомляє The Local.

"Літак приземлився о 9.57 і тепер знаходиться на призначеному місці в Ландветтері", - сказав офіцер управління повітряним транспортом Ларс Нільсон.

Зазначається, що літак, на борту якого перебувало 72 пасажири і п'ять членів екіпажу, був припаркований далеко від будівлі аеропорту, а всіх людей евакуйовано.

На місце події прибули аварійні служби і поліцейські.

За словами чиновників, через повідомлення про бомбу всі авіаперевезення з аеропорту спочатку призупинили, але пізніше вильоти рейсів були відновлені.

Згідно з інформацією "Скандинавських авіаліній", літак приземлився без проблем, і капітан збирався провести брифінг для пасажирів разом з поліцією та іншими членами екіпажу.

"Це означає, що вони отримають якомога більше інформації і відповіді на їхні запитання, щоб вони могли відчувати себе в безпеці", - сказав прес-секретар авіакомпанії.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, літак Air France, що летів рейсом з Маврикія до Парижа, здійснив екстрену посадку в Кенії. На борту знайшли предмет, схожий на вибухівку. Проте після перевірки виявилось, що бомба була фальшивкою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-