Кельн: є перший підозрюваний у сексуальних домаганнях

Кельн: є перший підозрюваний у сексуальних домаганнях

Укрінформ
Поліція взала під варту першого підозрюваного у скоєні злочину сексуального характеру в новорічну ніч у Кельні.

Про це заявив у понеділок, 18 січня, представник прокуратури міста Ульріх Бремер, повідомляє DW

"26-річного алжирця підозрюють у сексуальних домаганнях та крадіжці мобільного телефону. За словами Бремера, це - перший випадок, коли взято під варту чоловіка, якого підозрюють у скоєні сексуального злочину. Досі правоохоронці затримували підозрюваних, яким висували інші звинувачення. Зокрема, йшлося про крадіжки та інші правопорушення", - йдеться у повідомленні.

Алжирець поки що не висловився щодо висунутих йому звинувачень, зазначив Бремер. Його затримали разом з іншим чоловіком, якого підозрюють у крадіжці мобільного телефону. Обоє проживали в притулку для біженців у місті Керпені, що розташоване неподалік Кельна.

За минулі вихідні поліція затримала ще одного алжирця, якого підозрюють у причетності до злочинів у Кельні. Під час перевірки у нього виявили вкрадений мобільний телефон. Загалом прокуратура веде розслідування щодо 21 підозрюваного. Під вартою - разом з трьома затриманими на вихідних - перебувають восьмеро чоловіків.

Нагадаємо, у ніч на 1 січня у центрі Кельна біля головного вокзалу та поблизу Кельнського собору зібралися близько тисячі чоловіків, чия зовнішність може вказувати на їхнє "арабське чи північноафриканське" походження. Ці особи розбилися на групи, які нападали на жінок та грабували їх. Також повідомлялося про сексуальні домагання та три згвалтування.

Фото: dpa

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-