США пообіцяли підтримати Індонезію у боротьбі з тероризмом

США пообіцяли підтримати Індонезію у боротьбі з тероризмом

Укрінформ
Сполучені Штати засудили терористичні акти в діловому районі Джакарти в четвер та пообіцяли працювати з індонезійськими партнерами для подолання спільних загроз тероризму.

Про це йдеться в офіційній реакції Державного департаменту США, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Сполучені Штати рішуче засуджують терористичну атаку в Джакарті. Ми стоїмо непохитно разом з індонезійським народом у боротьбі з терористичною та екстремістською ідеологіями, що сприяють зростанню терористичного насильства", - наголошується в документі.

У держдепі також підкреслили, що США "продовжать працювати з індонезійськими партнерами та з усіма іншими по всьому світу, щоб побороти ці спільні загрози".

Крім того, як зазначили в дипломатичному відомстві США, держсекретар Джон Керрі, перебуваючи з візитом у Лондоні, також зробив заяву з приводу теракту в індонезійській столиці. Він, зокрема, закликав міжнародну спільноту об'єднатися в зусиллях для ліквідації терористичних осередків.

Як повідомляв Укрінформ, 14 січня в Джакарті сталася серія терактів з підривом вибухових пристроїв та застосуванням вогнепальної зброї, що забрала життя щонайменше 17 людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-