Канада не боїться повторення у себе «кельнського» інциденту

Канада не боїться повторення у себе «кельнського» інциденту

Укрінформ
Ситуація із біженцями у Канаді та Німеччині дуже різниться, тому не слід остерігатися повторення «кельнського» інциденту у країні кленового листа.

Як передає кореспондент Укрінформу, таку думку під час брифінгу висловив міністр імміграції, громадянства та біженців Канади Джон Маккалум.

«Ми маємо справу із 25 тис сирійських біженців, у той час, коли Німеччина прийняла майже мільйон. Ми також ретельно обирали біженців, тож переважно до нас прибували цілі сім’ї, а не самотні чоловіки. Натомість, Німеччина приймала усіх, хто прибував на її кордони», - сказав Маккалум.

Він наголосив, що не прийматиме нічого «як даність» та наполегливо працюватиме над інтеграцією новоприбулих у канадське суспільство.

«Ситуація в Канаді істотно різниться від стану справ у Німеччині у сенсі кількості та типу людей, які прибувають до наших країн. Окрім цього, ми маємо досить успішний досвід інтеграції іммігрантів», - наголосив Маккалум.

Нагадаємо: у новорічну ніч в центрі німецького Кельну групи чоловіків, чия зовнішність, як відзначає поліція, може вказувати на їх «арабське або північноафриканське походження», нападали та грабували жінок.

Інформація про напади, пограбування та безлади, подібні до тих, що відбулися у Німеччині, надходила також з Швейцарії, Австрії та Фінляндії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-