Німеччина посилить покарання для правопорушників через події у Кельні

Німеччина посилить покарання для правопорушників через події у Кельні

Укрінформ
Німеччині необхідно посилити законодавство у питанні покарання за злочини сексуального характеру, спростити процедуру депортації правопорушників-іноземців, але при цьому не допустити скочування нації у безодню ксенофобії.

Це було основною темою у виступах депутатів і членів уряду на парламентських дебатах, присвячених подіям новорічної ночі у Кельні, повідомляє кореспондент Укрінформу у ФРН.

"Якщо вони скоюють тяжкі злочини, їм нічого тут (у Німеччині - ред.) шукати. Але не можна покладати провину на сотні тисяч біженців, які поводяться пристойно”, - заявив парламентський статс-секретар у МВС Німеччини Оле Шредер.

Також Шредер завірив, що закони будуть посилені, а поліція - укріплена і отримає додаткові повноваження.

"Новорічна ніч показала, що сили нашої країни по інтеграції закінчуються", - визнав батько двох дочок.

Міністр юстиції Хайко Маас завірив, що "буде більше депортацій і швидших анулювань статусу біженця". Він також наголосив, що "ніхто, незалежно від того, який паспорт він має, не повинен ставити себе вище за закон у цій країні, і не треба виправдовувати злочин культурними традиціями".

Тим часом до поліції вже надійшло понад 600 заяв від жінок, які піддалися сексуальним домаганням і крадіжкам. Схожі неподобства, лише в менших масштабах, мали місце також в інших містах і країнах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-