Серед жертв теракту у Стамбулі 10 німців – уточнені дані

Серед жертв теракту у Стамбулі 10 німців – уточнені дані

Укрінформ
Жертвами теракту в Стамбулі стали 10 громадян Німеччини.

Цифру уточнили в середу в МЗС ФРН, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Кількість загиблих під час теракту в Стамбулі німців збільшилася до 10 осіб», - заявила представник відомства Завсан Шеблі.

Раніше міністр внутрішніх справ Туреччини Ефкан Ала на прес-конференції в Стамбулі заявив про 11 загиблих громадян ФРН і про 9 поранених, двоє з яких у вкрай важкому стані. Він також повідомив про одного затриманого підозрюваного у справі про вчорашній теракт.

З главою турецького МВС у середу зустрічався його німецький колега міністр внутрішніх справ ФРН Томас де Мезьєр. Він сказав, що немає причин вважати, що атака була спрямована конкретно проти представників Німеччини.

"Я не бачу причин остерігатися поїздок у Туреччину. Звичайно, слід стежити за інформацією МЗС і МВС, зокрема, не їздити в кризові регіони, але я не бачу причин, відмовлятися або переривати звичайні поїздки в Туреччину", - заявив де Мезьєр.

Жертвами терориста-смертника стали члени туристичної групи із земель Райнланд-Пфальц і Бранденбург, а також з Берліна. Після Туреччини група, в якій всього 33 людини, мала летіти в Дубаї й Абу-Дабі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-