У Грузії єдину дорогу в Росію засипало снігом. Водії у відчаї

У Грузії єдину дорогу в Росію засипало снігом. Водії у відчаї

Укрінформ
Сотні великовантажних машин скупчилися на автомагістралі Єреван - Тбілісі - Гудаурі - Владикавказ, яка уже кілька днів перекрита через сильний снігопад, обмерзання, небезпеку сходження лавин та хуртовини.

Як повідомляє Радіо Свобода, водії машин опинились у скрутному становищі. Багато хто скаржиться на те, що залишився без їжі, а деякі місцеві жителі продають їм гарячий чай по 3-4 долари за чашку. Місцева влада намагається робити все можливе для допомоги водіям: у декількох місцях розгорнули пункти обігріву та харчування.

У департаменті автомобільного транспорту міністерства інфраструктури та регіонального розвитку Грузії заявили, що рух транспорту заборонено на шістнадцятикілометровій ділянці магістральної автотраси Гудаурі – Кобі.

Наразі роботи з розчищення дороги в умовах снігопаду і завірюхи не проводяться. У найближчі дні метеорологи не обіцяють поліпшення погоди.

Ця автотраса критично важлива для Грузії та Вірменії, адже вона єдина сполучає їх із Росією. Дві інші автомагістралі, через території Абхазії і Південної Осетії, закриті.

Фото: trvlr.club

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-