США очікують

США очікують "додаткових можливостей" в українському питанні - Керрі

Укрінформ
Зовнішня політика США сьогодні як ніколи найбільш інтенсивно залучена у процеси розв'язання міжнародних проблем по всьому світу, у тому числі, в Україні, де ближчим часом очікується поява додаткових можливостей.

На цьому наголосив у четвер під час прес-брифінгу в Вашингтоні державний секретар США Джон Керрі, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні США беруть більш глибоку участь у вирішенні багатьох важливих питань в багатьох частинах світу, ніж коли-небудь раніше в історії", - зауважив глава зовнішньополітичного відомства США.

Пояснюючі причини такої тенденції, Керрі зазначив, що цього вимагають інтереси Сполучених Штатів, крім того союзники та партнери підтримують таку участь американської сторони.

"Упродовж наступних місяців ми очікуємо отримати додаткові можливості для подолання викликів у таких місцях, як Україна, Афганістан, Центральна Америка, Колумбія, Кіпр, Лівія, Південний Судан, Бурунді та інших", - сказав Керрі.

Він зауважив, що в Вашингтоні "немає жодних ілюзій" відносно того, які складнощі доведеться долати. Керрі підкреслив, що має впевненість, оскільки рішення, які пропонують Штати, відображають бачення американського народу.

Керрі наголосив, що США мають потужну міжнародну підтримку, яка допоможе розв'язати ці міжнародні проблеми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-