Замерзає 300-тисячне місто за Полярним колом

Замерзає 300-тисячне місто за Полярним колом

Укрінформ
Серйозні проблеми з газопостачанням спостерігаються в 300-тисячному російському Мурманську, який знаходиться за Полярним колом.

Про це повідомляє FlashNord.

«Проблеми є у всіх районах міста. У деяких будинках газопостачання відсутнє повністю, в інших є, але тиск не залишає шансів ні закип'ятити чайник, ні розігріти їжу», - йдеться в повідомленні.

У черговій службі ВАТ «Мурманоблгаз» заявили, що перебої з газопостачанням пов'язані з низькою температурою на вулиці і утворенням конденсату, який заважає нормальному газопостачання. Про терміни вирішення проблеми в «Мурманоблгазе» важко відповісти.

Жителям Мурманська не рекомендовано використовувати газові плити для опалення приміщень та нагрівання води. За даними мурманського Гідрометцентру, температура повітря в обласному центрі опустилася до -28 градусів.

Нагадаємо: в Росії на трасі Оренбург - Орськ після сильної заметілі 2 січня у сніговому заторі опинилися близько 80 осіб, в тому числі діти. Вони провели на засніженій трасі в умовах сильного холоду близько 16 годин, чекаючи допомоги від рятувальників. За неофіційними даними, один водій загинув.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-