Генерал США: Ми завжди об'єктивно оцінюємо загрози з боку Росії

Генерал США: Ми завжди об'єктивно оцінюємо загрози з боку Росії

Укрінформ
Нова стратегія національної безпеки Росії на період до 2020 року, яка визначає США і НАТО в якості зовнішньої загрози, не змінює ставлення Сполучених Штатів до загроз, що походять від самої Росії.

Про це заявив у німецькому Штутгарті Голова Об'єднаного комітету начальників штабів генерал Джозеф Данфорд, повідомили в понеділок у Пентагоні.

"Росія є викликом для США та союзників, враховуючи її поведінку, враховуючи її потенціал - ядерний, кібернетичний та звичайного озброєння, враховуючи загрозу для наших союзників", - процитувала прес-служба Пентагону слова генерала.

Як зауважив у цьому зв'язку Данфорд, американські військові "завжди звертали увагу на розвиток (військових – ред.) можливостей Росії".

Водночас він зазначив, що двічі мав контакт зі своїм російським колегою, начальником генштабу ЗС Росії генералом Герасимовим та хотів би зустрітися з ним особисто.

"Незалежно від того, якими є відносини між державами, важливо тримати канали зв'язку відкритими. Ми робили так під час холодної війни, коли мали пряму лінію, яку могли використовувати в період кризи", - зауважив генерал Данфорд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-