Кандидат у президенти США обіцяє жорстку розмову з Москвою

Кандидат у президенти США обіцяє жорстку розмову з Москвою

Укрінформ
Колишня глава компанії Hewlett-Packard Карлі Фіоріна, яка претендує на висунення кандидатом в президенти США від Республіканської партії, вважає, що Москва і Тегеран є супротивниками Вашингтона.

Про це вона заявила в неділю в ефірі телеканалу CNN.

Фіоріна констатувала, що США потребують допомоги близькосхідних держав у боротьбі з "Ісламською державою". При цьому, вона зазначила: "Нам слід чітко показати союзникам, що ні Іран, ні Росія не є нашими союзниками. І коли Росія і Іран об'єднуються в хибному союзі, ми не можемо передати їм провідну роль на Близькому Сході, як, наприклад, радить Дональд Трамп", - цитує ТАСС.

"Вони не наші союзники, вони наші супротивники", - сказала Фіоріна.

Раніше вона неодноразово заявляла, що, якщо стане президентом США, збільшить військовий потенціал Вашингтона з метою надання тиск на Москву.

"Що я зробила б негайно, так це почала відновлювати Шостий флот, відновлювати програму створення протиракетної оборони в Польщі, я б регулярно проводила військові маневри в балтійських державах, можливо направила б ще кілька тисяч військовослужбовців у Німеччину", - сказала Фіоріна на дебатах у вересні. Екс-глава Hewlett-Packard висловила впевненість у тому, що російське керівництво в цьому випадку "зрозуміло б натяк".

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-