Брюссельських поліцейських підозрюють в оргії під час пошуку терористів

Брюссельських поліцейських підозрюють в оргії під час пошуку терористів

Укрінформ
У Брюсселі розпочато розслідування щодо місцевих поліцейських, які влаштували оргію в у той час, коли у місті та країні було оголошено підвищений рівень терористичної загрози.

Про це повідомляє The New York Times.

Як пишуть місцеві ЗМІ, зокрема La Dernière Heure, інцидент мав місце у період між 21 листопада – коли урядовий кризовий центр оголосив 4-й рівень небезпеки по регіону – та 26 листопада.

Близько 20 солдатів – які мали боронити один з районів Брюсселя - розмістили на другому поверсі будівлі, де знаходилась поліцейська дільниця. За даними газети, після того, як дільниця закривалася на ніч о 10-й вечора, двоє жінок-поліцейських піднімались наверх до солдатів, де займалися сексом з восьмома з них.

NYT нагадує, що декілька виконавців терактів у Парижі 13 листопада 2015 року, внаслідок яких загинули 130 людей, жили в районі Брюсселя Моленбек – саме у тому, де й влаштовувались нічні оргії.

Представниця одного з шести поліцейських департаментів, що відповідають за безпеку у Брюсселі, у середу підтвердила: після публікацій місцевих ЗМІ у місті розпочалося внутрішнє розслідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-