Міжнародна коаліція в Іраку і Сирії нанесла 21 авіаудар по ІДІЛ

Міжнародна коаліція в Іраку і Сирії нанесла 21 авіаудар по ІДІЛ

Укрінформ
Міжнародна коаліція на чолі зі США, яка проводить операції проти терористичних угруповань ІДІЛ в Сирії та Іраку, за минулу добу нанесла 21 авіаудар по екстремістах, уразивши живу силу, техніку та позиції терористів.

Про це зазначається в офіційному повідомленні Пентагону в п'ятницю з посиланням на штаб Багатонаціональних об'єднаних сил, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"США та сили міжнародної коаліції продовжили атаки проти терористів "Ісламської держави Іраку та Леванту" на території Сирії та Іраку", - йдеться у звіті.

Зокрема, в Сирії проведено три авіанальоти в районах населених пунктів Айн Іса та Менбіж. При цьому знищено одну артилерійську позицію та два вогневих рубежі ІДІЛ.

В Іраку коаліція провела 19 авіарейдів у районах навколо семи населених пунктів на запит та за підтримки іракського уряду. Повідомляється, про знищення та ураження тактичних одиниць, бойових позицій, броньованої та артилерійської техніки ІДІЛ, вогневих точок, іншої техніки та окремих об'єктів командно-штабної інфраструктури.

Всі удари проводилися в межах операції "Inherent Resolve", спрямованої на знищення терористичних угруповань ісламістів та ліквідації загрози, яку вони представляють для Іраку, Сирії, регіону, а також широкого міжнародного співтовариства.

Фото: ghall.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-