Світовий конгрес українців закликав запровадити «план Маршала» для України

Світовий конгрес українців закликав запровадити «план Маршала» для України

Укрінформ
Зважаючи на значні збитки, завдані російською агресією Україні, міжнародна спільнота має надати Києву економічну допомогу для відновлення Донбасу.

Про це у своєму виступі перед комітетом із політичних питань та демократії ПАРЄ зазначив президент Світового конгресу українців Євген Чолій, передає кореспондент Укрінформу.

«З огляду на руйнування, завдані російською агресією Україні, я закликаю цей комітет включити у свій звіт тезу про необхідність створення міжнародною спільнотою еквіваленту "плану Маршала" для України, щоб допомогти їй подолати нинішню економічну кризу та впровадити необхідні реформи, які дозволять їй стати успішною та повністю інтегрованою європейською країною», - наголосив Чолій.

Як раніше повідомляв Укрінформ, Євросоюз упродовж наступних місяців очікує більше зусиль від керівництва України у проведенні реформ. Про це на спільному брифінгу з Президентом України Петром Порошенком і Президентом Єврокомісії Жаном-Клодом Юнкером у Брюсселі заявив Президент Європейської Ради Дональд Туск.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-