Бельгію закликали боротися із російським тероризмом

Бельгію закликали боротися із російським тероризмом

Укрінформ
Бельгії варто продовжувати рішучу боротьбу із усіма формами тероризму, зокрема державним, що нині провадить Росія в Україні.

Про це йшлося під час зустрічі президента Світового конгресу українців Євгена Чолія із головою бельгійського сенату Крістін Дефрань та іншими бельгійськими високопосадовцями, передає кореспондент Укрінформу.

«Президент СКУ закликав бельгійську владу продовжувати рішучу боротьбу із усіма формами тероризму, особливо підтримуваними державою, до якого відносяться і терористи на сході України, яких тренує, споряджає, підтримує та фінансує Росія», - повідомили у СКУ.

Втім, у СКУ додали, що протягом офіційного візиту президента української організації до Брюсселя йшлося і про інші форми допомоги Україні. «Зустрічі на найвищому рівні пройшли дуже успішно. Керівництво Бельгії заявило про продовження підтримки України», - сказав сам Чолій.

Окрім Крістін Дефрань, в Бельгії президент СКУ зустрівся із головою парламентської бельгійсько-української групи дружби Джорджем Деламанем, начальником департаменту східної та південно-східної Європи і Центральної Азії бельгійського МЗС Джо Індеке та керівником офісу міністра закордонних та європейських справ Теодором Гентцісом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-