Деканоідзе розповіла, про що говорила у Вашингтоні

Деканоідзе розповіла, про що говорила у Вашингтоні

Укрінформ
Головними акцентами візиту голови Національної поліції України в Вашингтон стали презентація вже виконаної роботи, а також обговорення планів розвитку і можливостей для зміцнення співпраці США і України в цьому напрямку.

Про це розповіла сама Хатія Деканоідзе розповіла після виступу у вівторок в експертному центрі американської столиці "Атлантична рада", передає власний кореспондент Укрінформу.

"У першу чергу, ми розповіли про наші плани і наші потреби", - зазначила голова української Нацполіції, додавши, що її перебування тут стало своєрідним продовженням діалогу з американською владою після візиту Джо Байдена в Україну.

"Під час наших переговорів мій меседж був дуже чіткий: 2016 рік стане ключовим для реформ у національній поліції", - додала вона.

Деканоідзе підкреслила, що США надали виняткову підтримку у створенні нової патрульної поліції. Зараз, за її словами, стоять не менш об'ємні завдання, і для цього "потрібна подальша серйозна підтримка" з боку партнерів.

Глава нацполіції не стала уточнювати конкретні цифри, які обговорювалися під час переговорів. Вона підкреслила, що мова йде про не тільки про фінансову допомогу, але і технічн упідтримку, а також навчання українських поліцейських, в тому числі й інструкторів.

Деканоїдзе також повідомила, що у середу вилітає з візитом до Канади, де теж буде спілкуватися з представниками влади про реформи і перспективи розвитку Нацполіції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-