Перший авіаудар коаліції по сирійській армії був результативним - ЗМІ

Перший авіаудар коаліції по сирійській армії був результативним - ЗМІ

Укрінформ
У результаті авіаудару, завданого, як припускають, коаліцією країн на чолі з США, загинули четверо сирійських військових у сирійській провінції Дайр Ез-Заур, більша частина якої контролюється бойовиками "Ісламської держави".

Про це повідомляє Reuters з посиланням на правозахисну моніторингову групу «Сирійська обсерваторія прав людини». 

"Інцидент став першим випадком удару авіаційних сил коаліції по сирійських урядових військах", - ідеться у повідомленні.

Джерело, наближене до сирійського уряду, підтвердило факт авіанальоту, наголосивши, що є жертви і знищено кілька автомобілів.

Правозахисна група «Сирійська обсерваторія прав людини» повідомила у понеділок, що удар припав на частину військового табору, який знаходиться поблизу міста Айяш у провінції Дайр Ез-Заур, у результаті атаки були поранені 13 військових.

Обсерваторія повідомила, що удар стався в останні 24 години.

У місті Дайр Ез-Заур, у результаті іншого авіаудару, завданого, як припускають, коаліцією, загинула жінка з двома дітьми, повідомили правозахисники.

Провінція Дайр Ез-Заур об’єднує фактичну столицю "Ісламської держави" Ер-Ракку з підконтрольною групі територією в Іраку, а нафтові родовища провінції є основним джерелом доходу екстремістів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-