Трагедія в Бухаресті: суд розгляне справи двох пожежних

Трагедія в Бухаресті: суд розгляне справи двох пожежних

Укрінформ
Співробітники пожежної служби Інспекції з надзвичайних ситуацій Румунії Антоніна Раду і Георге Матей звинувачуються в тому, що проведена ними перевірка норм пожежної безпеки в нічному клубі Бухареста

Де в результаті пожежі загинуло 60 осіб, була формальною і без видачі відповідного сертифіката.

Справа пожежних вже передані в суд і найближчим часом її розгляне Бухарестський трибунал, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

Нагадаємо, в ніч з п'ятниці на суботу, 31 жовтня, в одному з нічних клубів Бухареста під час концерту спалахнула пожежа, в результаті якої 60 людей загинули, а близько 40 продовжують перебувати в лікарнях румунської столиці. Стан 10 із них продовжує залишатися критичним. Лікарі вивчають можливість їх перевезення в одну із зарубіжних клінік.

За фактом пожежі в нічному клубі генпрокуратура Румунії порушила кримінальну справу. Були арештовані власники клубу, один з керівників Бухарестської мерії (за підробку документів при видачі клубу ліцензії на діяльність), а також двоє працівників Інспекції з надзвичайних ситуацій. Керівники фірми, які надали піротехнічні матеріали для концерту, перебувають під домашнім арештом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-