Молдова продовжить курс на ЄС після подолання політичної кризи

Молдова продовжить курс на ЄС після подолання політичної кризи

Укрінформ
Зобов'язання Молдови щодо реалізації принципів Рамкової конвенції ООН про зміну клімату прописані в Угоді про асоціацію з Євросоюзом, імплементація якої буде продовжена після подолання політичної кризи в країні.

Про це заявив президент Молдови Ніколає Тімофті у своєму виступі на кліматичній конференції ООН в Парижі, передає власний кореспондент Укрінформу в РМ з посиланням на президентську прес-службу.

«Наша країна просуває принципи довгострокового розвитку і активно сприяє досягненню цілей Рамкової конвенції про зміну клімату. У молдавського уряду є конкретні зобов'язання щодо скорочення викидів парникових газів. Ми плануємо до 2020 року знизити споживання енергії на 20%, а понад 20% енергії буде вироблятися за рахунок поновлюваних джерел», - підкреслив він.

За словами Тімофті, всі ці зобов'язання Молдови прописані в Угоді про асоціацію з Євросоюзом, імплементація якої буде продовжена після подолання політичної кризи в країні.

Нагадаємо: політична криза в Молдові вибухнув після відставки уряду під керівництвом Валеріу Стрельця і розпаду правлячого Альянсу за європейську інтеграцію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-