Російській поліції дозволили стріляти в далекобійників

Російській поліції дозволили стріляти в далекобійників

Укрінформ
Глава міжрегіонального профспілки далекобійників Росії Олександр Котов сказав, що в організаторів акції є дані, що співробітникам МВС дано розпорядження застосовувати силу, стріляти, якщо страйкарі почнуть прориватися до Москви.

Він заявив це інформпорталу Rus2Web.

«Нам відомо, що співробітникам МВС дали прямі розпорядження застосовувати силу, якщо страйкарі почнуть прориватися до Москви. Далекобійники прекрасно знають, що в них можуть почати стріляти, якщо вони рушать до столиці, але вони все одно готові йти на Москву», - сказав Котов.

На його думку, це може стати початком громадянської війни. Але він підкреслює, що російські далекобійники - «не провокатори, і нам ця громадянська війна не потрібна. Ми просто хочемо спокійно працювати».

Котов також нагадав, що 29 листопада на мітингу далекобійників в Ростові-на-Дону зібралися представники більш ніж 15 регіонів Росії. Присутні ухвалили відкрите звернення до президента РФ Володимира Путіна і прем'єр-міністра Дмитра Медведєва. Вони доручили Котову підписати це звернення. У ньому викладено головну вимогу: до 3 грудня відключити обладнання «Платона». Далекобійники ухвалили спільне рішення, а Котов публічно озвучив його на відеокамеру: якщо до 3 грудня «Платон» не буде відключений, далекобійники підуть на Москву.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-