Партія

Партія "Кошерна Росія" з'явиться у РФ

Укрінформ
У РФ вирішили перейменувати одну з партій "Кошерну Росію".

Федерація єврейських громад Росії (ФЄГР) не бачать в цьому нічого, що ображає релігійні почуття, повідомляє ТАСС.

"Партія "Союз городян" буде перейменована в партію "Кошерна Росія", яка піде на вибори з гаслами "Разом ми росіяни" і "Нам тут жити", - заявив новий голова центральної ради партії, директор інституту політичної соціології В'ячеслав Смірнов.

Він уточнив, що рішення про ребрендинг партії і його призначення було прийнято на з'їзді минулого тижня.

За словами політтехнолога, "Кошерна Росія" не буде "партією лідера, прізвища", а "партією ідеології і партією образу". При цьому він нагадав, що за законом партія не може бути створена на підставі релігійних і національних принципів.

"Ідеологія (нової партії) проста - ідеологія російського націонал-космополітизму. Російської з тієї причини, що ми живемо в Росії, тут все повинно бути російське - росіяни, євреї, росіяни, вірмени, росіяни слов'яни", - сказав Смірнов.

Він зазначив, що документи для перереєстрації партії готові, але будуть подані до Мін'юсту пізніше, орієнтовно в квітні. Партія планує висунути на вибори до Держдуми список та кандидатів-одномандатників, навіть в тих округах, де перспектив у них мало.

"Кампанія буде дуже позитивна, список буде інтернаціональним. Гасла будуть прості: "Кошерна Росія - таки за", "Сильна Росія - кошерна Росія", "Нам тут жити", "Разом ми росіяни", - заявив Смірнов.

Фото: vzm-vesti.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-