У Гаазі обговорили розслідування катастрофи МН17

У Гаазі обговорили розслідування катастрофи МН17

Укрінформ
 Представники прокуратури та слідчих органів країн, громадяни яких загинули у катастрофі Боїнга МН17, провели у Гаазі чергову координаційну зустріч.

Про це повідомила прес-служба Євроюсту.

У зустрічі взяли участь представники країн, що входять до Міжнародної спільної слідчої групи - України, Нідерландів, Австралії, Бельгії та Малайзії, - яка веде кримінальне розслідування катастрофи МН17. Крім того, були присутні представники Великої Британії, Німеччини, Філіппін, Канади, Нової Зеландії, Індонезії та США.

Згідно із повідомленням, на зустрічі обговорювався прогрес у розслідуванні катастрофи та ідентифікації жертв. Інші деталі не повідомляються.

Нагадаємо, Рада з питань безпеки Нідерландів у жовтні оприлюднила фінальний звіт щодо катастрофи Боїнга МН17, збитого на сході України у липні минулого року. Голландський Радбез встановив, що літак було збито боєголовкою 9N314M, запущеною із системи "Бук". Голова Ради з питань безпеки Нідерландів Тібе Йоустра заявив, що ракета, якою було збито літак, випущена з території, контрольованої бойовиками. 

Кримінальне розслідування, яке має встановити винуватців, продовжується.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-